Boek apart

Het is niet zomaar een boek. Het is een boek geschreven door twee mensen, man en vrouw, over de allerhoogste liefde en liefde onderling. Zij verbleven met elkaar twee weken in een houten huisje aan de rand van een bos. Daar schreven zij binnen een week, geheel zelfstandig, ieder een deel. Later volgde ook geen censuur over elkaar door elkaar. In de tweede week lazen ze elkaars werk en maakten met elkaar het boek, van zo’n tweehonderd pagina’s, persklaar. Ahawah. Een Hebreeuws woord voor liefde.
Meer informatie: http://www.aboek.nl
huisje
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s