Hulpmiddel of weg?

Naga Meditatie (het onderkennen van je zintuiglijke gewaarwording) kan als hulpmiddel worden gebruikt, zoals bij nachtelijke onrust, je depri voelen, je angstig voelen,… Dan beoefen je het wanneer je denkt het echt te kunnen gebruiken.
Maar… je kunt er ook helemaal voor gaan, het als je weg zien. NM wordt dan weg en doel. Je neemt het dan op als een juk! 24/7, waardoor je niet langer meer kiest voor denken-denken. Want je verlegt immers, keer op keer, de aandacht naar het lichaam.

(Foto – Pixabay.com)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: